null

Geen wachtlijst

Je hebt al je geld opzij gezet. De drempel overwonnen om een rijschool te bellen of te mailen. Kortom, je bent er helemaal klaar voor om rijlessen te gaan volgen. En dan… Kom je eerst op een wachtlijst!? HUH? Bij sommige autorijscholen in de omgeving is dat het geval, maar niet bij ons. Als je je hebt aangemeld, kun je vrijwel direct starten met lessen.
null

Op je gemak voelen

Bij ons ben je geen nummer. Wij zijn een kleinschalige autorijschool en geven elke kandidaat veel persoonlijke aandacht. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat jij je snel op je gemak voelt achter het stuur.

Brommer Autorijschool – De beste route naar je rijbewijs

Een schat aan ervaring

Het halen van je B-rijbewijs begint natuurlijk met het zoeken naar een goede rijschool. Bij de erkende Brommer-autorijschool in Noord-Scharwoude zit het zeker weten snor. Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring. Duizenden leerlingen hebben wij met veel plezier de weg op geholpen. Wij geven ook opfriscursussen aan ouderen en mensen die al heel lang niet meer zelf hebben gereden.

Extra begeleiding Autisme, ADHD, ADD en faalangst

Autorijden is een kwestie van multi-tasken. Je moet meerdere handelingen tegelijk doen en ook nog goed opletten in het verkeer. Best lastig in het begin, zeker als je ‘ook nog’ Autisme, ADHD of ADD hebt. Rijschoolhouder Arie Jan Brommer heeft een opleiding gevolgd om mensen met deze diagnose(s) extra goed te ondersteunen. Lijkt het je doodeng om de weg op te gaan of heb je last van faalangst? Ook dan kan Arie Jan je helpen.